Jan

LAKSHMI lanceert speciaal platform voor fans

LAKSHMI begint een digitale club waar ze direct met haar fans in contact staat. Fans die lid zijn van ‘Only For The Wicked’ krijgen toegang tot exclusief materiaal, zoals online huiskamerconcerten, speciale podcastuitzendingen en voorrang op ticket sales.

LAKSHMI staat erom bekend dat ze haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Met haar shows ‘ADEM’ en ‘HUIDHONGER’ stond ze de afgelopen jaren meer dan honderd keer op het podium van een popzaal, theater of festival. Om het direct contact met haar fans ook online op te zoeken, lanceert LAKSHMI vandaag de online club ‘Only For The Wicked’.

LAKSHMI: “Ik zie mijn publiek tegenwoordig minder, ik kan geen concerten meer geven en merk dat ik dat ontzettend mis. Daarom heb ik nu een club opgericht, waardoor ik makkelijker contact kan houden, kan spelen voor publiek en waar je kan zien wat ik allemaal uitspook. Ik heb superveel zin om allemaal speciale dingen te maken, vóór jou en mét jou. Van huiskamer livestreams tot podcasts tot best insta-friends tot exclusieve merch, en veel meer!”

ONLY FOR THE WICKED

Om lid te worden van ‘Only For The Wicked’ vraagt LAKSHMI vijf euro per maand. Leden van ‘Only For The Wicked’ krijgen toegang tot exclusieve content en speciale extra’s, zoals:

HUISKAMER LIVESTREAM: Elke maand host LAKSHMI een besloten videocall met iedereen in de club. Uiteraard speelt LAKSHMI daarin ook enkele liedjes, maar er wordt vooral gekletst.

VIDEO PODCAST: DE GROTE LAKSHMI SHOW – Volledige uitzending van ‘De Grote LAKSHMI Show’, waarin LASKHMI met haar favoriete artiest, schrijver of andere maker praat over hun gezamenlijke interesses. In de eerste aflevering schuift Eric Corton aan, die LAKSHMI interviewt over het begin van haar carrière.

BEST INSTA-FRIENDS: Leden worden LAKSHMI’s beste vriend op Instagram, waardoor zij stories zien die niemand anders kan zien. Secret messages!

NIEUWE MUZIEK ALS EERSTE: Nieuwe muziek- en video’s worden als eerste gedeeld met leden van ‘Only For The Wicked’. Zeer binnenkort komt er al iets bijzonders aan!

VOORRANG OP KAARTVERKOOP: Zodra het weer mag krijgen leden van ‘Only For The Wicked’ als eerste toegang tot de kaartverkoop van nieuwe shows en voorstellingen.

SPECIALS: LAKSHMI blijft maken. De afgelopen weken heeft 

LAKSHMI enkele bijzondere sessies op haar socials gezet, opgenomen in de prachtige Stadsschouwburg in Haarlem. Er staat nog veel meer bijzonders op de planning.

EXCLUSIEVE MERCHANDISE: Onder andere kleding die LAKSHMI ‘Only For The Wicked’ beschikbaar maakt.

BACKSTAGE FOOTAGE: Rondom een show worden er altijd heel wat foto’s en video’s gemaakt. Tot nu toe worden die niet zomaar online gezet, maar deze wil LAKSHMI wél graag delen met leden van ‘Only For The Wicked’. En zodra het weer mag krijgt iedereen in de club sneak peeks backstage door foto’s of een livestream voor de show.

ADEM LIVE CD: Jaarleden krijgen de ADEM LIVE CD én een LAKSHMI tote bag. De ADEM LIVE CD zal pas veel later in de winkels verschijnen, maar wordt vanaf april al verstuurd naar ‘Only For The Wicked’ jaarleden.

EN MEER: ‘Only For The Wicked’ geeft LAKSHMI de kans om direct met haar fans in contact te staan. Bekijk alles op lakshmimusic.com/only-for-the-wicked-club

OVER LAKSHMI

LAKSHMI is artiest, songwriter en theatermaker. Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, vanuit een basis van krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het Pop Noir, en dat is niet het enige vernieuwende wat LAKSHMI op haar resume heeft staan.

Als maker staat LAKSHMI bekend als de maker die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI debuteerde pas in 2017 met haar zelfgetitelde debuutalbum – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. Naast het uitbrengen van haar eigen muziek heeft LAKSHMI ook filmmuziek gemaakt voor de film De Belofte van Pisa. Momenteel tourt LAKSHMI langs de theaters met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’. Op 9 oktober is de eerste single van het aankomende nieuwe album van LAKSHMI uitgebracht.

Op dit moment is LAKSHMI kandidaat in het nieuwe seizoen van Wie is De Mol.