Jul

NIEUW ALBUM KENSINGTON VERSCHIJNT OP VRIJDAG 8 AUGUSTUS

Kensington 2014 by Rogier van der Bent small
Foto: Rutger van der Bent

Op vrijdag 8 augustus lanceert Kensington hun nieuwe album ‘Rivals’. Het album is volgens de band een zoektocht naar de rivaal die ieder mens in zich heeft en staat tevens voor de twee gezichten van de band: die van lichtvoetige popliedjes versus donkere epische rocksongs.

Het nieuwe album bevat onder meer de eerste single ‘Streets’, die in april werd uitgebracht in het kader van Record Store Day. Ook te vinden op ‘Rivals’ is ‘All For Nothing’. Het is de officiële titelsong van de Nederlandse thriller ‘Bloedlink’ van regisseur Joram Lürsen, die op 24 september de officiële openingsfilm is op het Nederlands Filmfestival. ‘All For Nothing’ gaat op vrijdag 4 juli in première in het ochtendprogramma Giel op 3FM.

Dat het goed gaat met Kensington is een understatement. Het afgelopen jaar was het meest succesvolle uit de carrière van het viertal. Optredens op de grootste festivals, uitverkochte tournees, shows over de hele wereld, een MTV Award, 3FM Awards en een optreden op het hoofdpodium van Pinkpop zijn slechts enkele hoogtepunten. Momenteel siert Kensington de cover van de zomereditie van OOR. Op zaterdag 16 augustus speelt de band op Lowlands, waarna een reeds uitverkochte clubtour in het verschiet ligt.

www.kensingtonband.com