Feb

CELINE CAIRO LANCEERT NIEUWE SINGLE ‘FROZEN WATERS’ VANUIT BARCELONA

Cairo foto pimp

Op 26 februari is de Europese release van Celine Cairo’s nieuwe single ‘Frozen Waters’ tijdens het Ford EcoSport Live! event in Barcelona. Tijdens dit unieke, internationale event ter introductie van de EcoSport SUV, treden 10 artiesten uit 10 landen op die elk 2 nummers spelen. Celine Cairo is door Ford gevraagd om Nederland te vertegenwoordigen. Haar optreden wordt als live stream in heel Europa uitgezonden via YouTube en Spotify.

De zangeres werd door Ford gevraagd het gezicht van de EcoSport-campagne in Nederland te worden naar aanleiding van haar optredens op het Songbird Festival en bij De Wereld Draait Door.
“Ten eerste vind ik het te gek om mijn muziek voor een Europees publiek te mogen lanceren via een live-stream. Ten tweede is Ford een hele leuke partij om mee samen te werken, omdat zij bovenop technologie zitten, net zoals ik. Zo heb ik mijn EP ‘Follow’ afgelopen november als app uitgebracht en dat sluit prachtig aan bij waar Ford mee bezig is,” aldus Celine Cairo over de samenwerking met Ford.

Over Ford EcoSport Live!
EcoSport Live! is een uniek evenement dat wordt gehouden door Ford ter gelegenheid van de introductie van de EcoSport. Deze stoere en compacte SUV is onder meer uitgerust met de innovatieve SYNC AppLink-technologie waarmee bestuurders onderweg via spraak hun Smartphone-apps, zoals Spotify en TomTom, makkelijk en veilig kan bedienen. Om de lancering van dit nieuwste model met dit unieke feature te vieren, organiseert Ford dit evenement, waarbij 10 opkomende artiesten uit heel Europa een unplugged optreden verzorgen. De optredens worden in een intieme setting gegeven op een fraaie locatie in Barcelona en zijn middels een livestream via YouTube (http://www.youtube.com/fordofeurope) én Spotify te volgen in geheel Europa.

Over Celine Cairo
Celine Cairo (1990) besluit op haar 18e om vol voor de muziek te gaan. Ze vormt een trio waarmee ze binnen een jaar optredens geeft in Paradiso, het Concertgebouw en Carnegie Hall in New York. Cairo’s repertoire groeit en ze besluit een EP uit te brengen, waarvan ‘Got Me Good’ plots wordt opgepikt door DJ Edwin Evers. Dit geeft haar populariteit een boost en ook ontdekken steeds meer muziekliefhebbers haar filmpjes via YouTube. Ze stuurde haar muziek naar Fin Greenall (Fink) en onder zijn vleugels werkte ze aan haar repertoire. Dat leidde tot haar nieuwe EP ‘Follow’, geproduceerd door Fink. Daarop staat ook de nieuwe single ‘Frozen Waters’ welke op 26 februari gelanceerd zal worden in Barcelona. Daarnaast staat Celine met haar volledige band in theaters tot april dit jaar.

www.celinecairo.com